Södermalmsnytt skriver om mitt engagemanget för Västra Sicklaön

HENRIKSDALSHAMNEN | I veckan intervjuade mig tidningen Södermalmsnytt om varför jag engagerar mig för Västra Sicklaön genom min blogg och grupper på Facebook.

Konstantin C Irina i Henriksdalshamnen på bild för Södermalmsnytt”Lokalt kan man påverka och verkligen se resultat och skörda frukterna av sitt engagemang. På riksnivå kan det kännas hopplöst. Det här är på sätt och vis ett demokratiprojekt, ett sätt att aktivera folk. Det kan räcka att 100 eller 200 personer hör av sig om en viss fråga så kan saker hända”, var mitt svar på varför jag engagerar mig.

>> Läs hela artikeln i Södermalmsnytt

Författare: Konstantinos Irina

Kandidat för Nackalistan till Nacka kommunfullmäktige 2022, talesperson för nätverket Bevara Trolldalen!, årets Nackabo 2008.

Kommentera

%d bloggare gillar detta: