Buss 53 trafikerar återigen Danviksklippan, men bara vissa tider

DANVIKSKLIPPAN / HENRIKSDALSHAMNEN / HENRIKSDALSBERGET / SALTSJÖQVARN | Du har säkert märkt att buss 53 återigen stannar i Danviken och på Danviksklippan på väg mot Roslagstull. Detta gäller bara vissa tider.

Under morgonrusningen, klockan 05:00 – 9:00 gäller fortfarande nyinrättade hållplatsen på Hästholmsvägen / Kvarnholmsvägen.

SL har därmed reagerat på kritik från engagerade grannar på Danviksklippan som inte accepterade att Klippan inte ska ha sin buss under reparation av Danviksbron. SL har också konstaterat att trafiken från Kanalvägen mot Värmdövägen inte alls är så stor som beräknad.

Buss 53 på Henriksdalsberget
Buss 53 på Henriksdalsberget

 

Författare: Konstantinos Irina

Kandidat för Nackalistan till Nacka kommunfullmäktige 2022, talesperson för nätverket Bevara Trolldalen!, årets Nackabo 2008.

Kommentera

%d bloggare gillar detta: