Stutterheim – designer av regnrockar flyttar till Henriksdalsberget

HENRIKSDALSBERGET | Allt fler trendkänsliga upptäcker Henriksdalsbergets fördelar (utsikten, närhet till stan & natur, prisvärda lägenheter) däribland även Alexander Stutterheim som skapade regnrockar inspirerade av morfars regnkläder.

Regnrock av Alexander Stutterheim”Legenden” säger att Alexander en dag hittade morfars gamla galonregnrock på vinden och föll för modellen. Men eftersom han inte hittade nnågot liknande i butikerna, blev han tvungen att dra igång en egen produktion. Hela istorien kan du läsa på www.stutterheim.se.

Han flyttar till Henriksdalsringen i augusti. Men redan nu hyllar Alexander sin nya grannskap på Twitter:

”Om man är trött på innerstans bök och priser och vill ha balkong och lugn och utsikt och männskor frå hela världen och bilfritt -> Henriksdalsberget.”

Författare: Konstantinos Irina

Kandidat för Nackalistan till Nacka kommunfullmäktige 2022, talesperson för nätverket Bevara Trolldalen!, årets Nackabo 2008.

Kommentera

%d bloggare gillar detta: