5 juni: Guidad vandring i Ryssbergen på Världsmiljödagen

SVINDERSVIK / KVARNHOLMEN | Onsdag, 5 juni klockan 16:00 – 17:30 är du välkommen till en guidad naturvandring i Ryssbergens urskog tillsammans med Ronny Fors (ordförande i Nacka Naturskyddsförening) och Miljöpartiet de gröna.

Skogen är är klassad av Skogsstyrelsen som ett sällynt värdefullt urskogsområde i storstadens närhet. Ändå kommer bygget av en bilbro frå Kvarnholmen att starkt påverka skogen. Passa på att uppleva detta unika område medan det ännu är orört.

Samling: Vid bryggan i Vikdalen (följ Vikdalsvägen ner till vattnet eller gå gångvägen längs vattnet från Nacka Strand eller Finntorp). Vi går upp genom Ryssbergen och avslutar vid Nacka idrottsplats. Bekväma skor/stövlar rekommenderas.

Detta bildspel kräver JavaScript.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s