Stor insats i Danvikstull: Gräset klippt

DANVIKSTULL | Jag har redan förra året skrivit om föråldrad och olovlig skyltning, skräp, olaglig affischering, oklippt gräs, undermåttliga cykelvägar, kaotisk korsning Kanalvägen / Hästholmsvägen och liknande i Danvikstull. Ett år efter ser det fortfarande likadant ut.

När gräset vid Henriksdals station har nått 1 – 2 meter har dock Stockholm stads trafikkontor eller stadsdelsförvaltningen i Södermalm – Gamla stan eller Nacka kommun (svårt att veta i det här gränslandet) förbarmat sig och låtit gräset klippas. >> Läs tidigare inlägg om olovlig skyltning och inte så snygg entré för Nacka kommun på Kvarnholmsvägen

image

Författare: Konstantinos Irina

Ledamot för Nackalistan i Nacka kommunfullmäktige, talesperson för nätverket Bevara Trolldalen!, bloggare på vastrasicklao.se sedan 2007.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

%d