Tvärbanan kommer ändå inte igång i juli

hammarby sjöstad, stockholm: avstängd tvärbana i sickla udde

HENRIKSDALSHAMNEN | Tvärbanan från Sickla Udde till Gullmarsplan skulle ha kommit igång 17 juli men nu skriver SL att sträckan ersätts med buss 22 fram till 11 augusti. På ett annat ställe står dock ”tills vidare”.

Så det är inte lätt att förstå om Tvärbanan verkligen kommer igång under sommaren eller om risken är överhängande för avstängning fram till hösten eller vintern. Här står det ”tills vidare” och här står det ”kommer tidigast vara klart den 11 augusti”.

Radio Stockholm rapporterade att problemet är att underleverantörer av rälsen inte kan hålla leveranstiderna. ”Man börjar alltså med att riva upp befintlig räls innan man säkerställt att de nya rälsen levererats.. Ska man skratta eller gråta?”, skriver Robban på hammarbysjostad.info

hammarby sjöstad, stockholm: avstängd tvärbana i sickla udde

Stockholm, Stockholms Lan, Sweden

Författare: Konstantinos Irina

Ledamot för Nackalistan i Nacka kommunfullmäktige, talesperson för nätverket Bevara Trolldalen!, bloggare på vastrasicklao.se sedan 2007.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

%d bloggare gillar detta: