Festare & rejvkommissarie minns Docklands i Nacka Värmdö Posten

Svetshallen i Finnboda - Docklands

FINNBODA | Nacka Värmdö Posten intervjuar i senaste numret festarrangören Ingemar Johansson och Lars Sandgren, dåvarande medarbetare i Ravekommissionen om Docklands – svenska technoscenens nav mellan 1995 och 2002.

”Att se Docklands i det skicket vore som att gå till en skändad grav”, säger Ingemar till NVP om inbjudan att ha intervjun på plats i Finnboda.

”Vad ledsen jag blir. Snart är det borta, danspalatset. Om jag tänker tillbaka på min tid som narkotikapolis är det klart att jag blir nostalgisk när jag är här”, kommenterar Lars i samma anda. >> Läs hela artikeln om återbesök i Docklands i Nacka Värmdö Posten

Raveklubben Docklands hölls i Finnboda varvs gamla svetshallar. Efter raveäran användes lokalen till allt från Pride-fester till teater. Nu byggs lokalerna om till bostäder (brf Dockland) och affärslokaler. Endast originalfasaden bevaras.

Detta bildspel kräver JavaScript.

Nacka, Sverige

Författare: Konstantinos Irina

Ledamot för Nackalistan i Nacka kommunfullmäktige, talesperson för nätverket Bevara Trolldalen!, bloggare på vastrasicklao.se sedan 2007.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

%d bloggare gillar detta: