Fler avgångar på pendelbåtslinjen SjöVägen from 19 augusti

KVARNHOLMEN / SALTSJÖQVARN / FINNBODA | Från och med ändringen av tidtabellen den 19 augusti blir SjöVägen ett seriöst alternativ till buss 53 och 402 under rusningstid och helger. En tredje båt kommer nämligen att sättas in.

Det betyder att pendelbåten kommer att gå ungefär var 30:e minut mellan klockan 5:40 (första avgången från Nybroviken) fram till strax före klockan 10:00 respektive strax efter klockan 14:00 och under hela eftermiddagen och kvällen.

Tyvärr trafikeras linjen inte lika tidigt från andra hållet. Först avgången från Frihamnen till Nybroplan går först 06:23 som betyder båten avgår från Saltsjöqvarn inte förrän klockan 7:01.

På helger kommer två båtar at trafikera SjöVägen. Så det blir ungefären en avgång varje 50:e minut. Klicka här för att ladda ned höstens / vinterns tidtabell.

image

Kommentera