20 augusti: Terminstart på Vilans skola

FINNBODA / HENRIKSDALSBERGET / SALTSJÖQVARN | Nya terminen startar 20 augusti. Läsårets första föräldramöte går av stapeln 12 september, klockan 18:00 i matsalen. Ny personal har tillkommit.

Det är Katarina Holmlund som kommer att arbeta i förskoleklassen. Kerstin Jellback kommer att vara klasslärare i 1 a och Annika Skjulstad i 1b. Till fritids har Vilans rekryterat Christer Söderman, Martin Silfvast, Golap Kedeskog och David Andersson.

Under de här första dagarna har personalen på skolan och fritids genomgått en värdegrundsutbildning som heter Projekt Charlie Justa kompisar. Vilans lärare kommer under det här året fokusera på vårt värdegrundsarbete och gemensamt förhållningssätt mellan skola och fritids.

Höstens möten i Rektorsråden kommer att ligga v39 23/9, v45 5/11, v50 11/12.

vilans skola på danvikshemsvägen i nacka

Kommentera