Vem har stängt av trafikljusen över Värmdövägen?

Sedan några dagar tillbaka har den redan farliga korsningen vid Värmdövägen / Hästholmsvägen / Kanalvägen / Kvarnholmsvägen just blivit farligare.
Trafikljusen är nämligen avstängda trots att många måste gå över för att ta sig till bussar, City bikes-utlåningsställena och Saltsjöbanan.

Någon som vem vilken klippa som är ansvarig för att vi ska ta oss igenom mellan 20.000 och 30.000 bilar per dygn?

image

3 svar till “Vem har stängt av trafikljusen över Värmdövägen?

  1. På den här sidan kan man ge sina synpunkter på situationen i Henriksdal: http://www.stockholm.se/-/Tyck-till-om-stadens-service/?svar=189714&formular=#feedback-selected Om Stockholms Stad läser det är en annan fråga. Men om tillräckligt många påpekar att det här inte är OK, kanske vi i bästa fall kan få reda på när de har tänkt sig att det ska vara klart.

  2. Ja, kan vi få en tidsplan för detta arbete. Det är verkligen med livet som insats man försöker komma ut på värmdöleden.

  3. Jag håller med! Jag förstår att de måste göra arbeten ibland och att trafikljusen måste bytas ut, men som det är nu med totalt avstängt och ingen info om när det är avklarat är en jättemiss. Det är med livet som insats som vi från Kvarnholmsvägen sticker ut bilfronten för att ta oss över in mot Sickla. Bilarna på huvudleden kör på, i en aldrig sinande ström, fort dessutom, och gör ingen som helst insats för att släppa fram oss bilister från tvärgatorna. Vi har stundtals blivit stående upp emot 10 minuter innan vi kommit över. Oerhört frustrerande. Önskar att det stod en poliskonstapel och vinkade fram bilarna, några i taget, istället för att som nu ge sig ut på vinst och förlust. Vi är livrädda för att det snart smäller. Går det att få fram någon sluttid för detta?

Kommentera