Nyinflyttad granna i Finnboda figurerar i Mitt i Nacka

Finnboda Parkväg 20–22 och greenen

Nabiha Shahzad heter en nyinflyttad granne i Finnboda som figurerar i gratistidningen Mitt i Nackas uppslag om det flitiga byggandet på Västra Sicklaön.

Familjen Shahzad flyttade in i en fyra. “Innan bodde vi på tredje våningen med barn. Nu kan vår yngsta grabb springa ut själv”, säger hon till Mitt i Nacka.

Läs mer om byggboomen på Västra Sicklaön (men glöm inte att fråga dig var investeringarna i infrastrukturen, exempelvis bättre trafikförbindelser, har tagit vägen).

Finnboda Parkväg 20–22 och greenen
Finnboda Parkväg 20–22 och greenen

Författare: Konstantinos Irina

Ledamot för Nackalistan i Nacka kommunfullmäktige, talesperson för nätverket Bevara Trolldalen!, bloggare på vastrasicklao.se sedan 2007.

En kommentar till “Nyinflyttad granna i Finnboda figurerar i Mitt i Nacka”

  1. Sjukt. Kommununen lovar 13.500 nya bostäder för att få t-bana. Men av dessa 13.500 ska 10.000 klämmas in på Västra sicklaön, där boende ska få hålla tillgodo med en enda busslinje som bara går en gång i halvtimmen på kvällar och helger. De här 10.000 hade ju byggts ändå, så Nacka har egentligen bara lovat 3.500 nya bostäder för att få t-bana. Och med 3.500 nya bostäder behövs tydligen både ny t-bana och ny tvärbana mellan sjöstan och sickla köpcenter. Och kanske några nya busslinjer till på samma sträcka för säkerhets skull. Ingen kan klandra de 10.000-20.000 som flyttar in på västra sicklaön om de känner behov av bil. Så kan det gå när man beslutar om t-bana.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

%d bloggare gillar detta: