Äldre på Finnberget nästan isolerade under vägarbeten på Kvarnholmsvägen

Bor du på Finnberget och är gammal, sjuk och vill ta servicebussen till Nacka sjukhus, har barnvagn eller packning så är de kommande månaderna inte så roligs då Finnberget inte får trafikeras av bussarna 53, 469 eller 402.

Berörda linjer får en ny tillfällig hållplats vid Finnbergstunnelns öppning.

Linje 53: Ändrad turtäthet under arbetstiden. Resenärer hänvisas att byta till linje 469 vid Henriksdalsberget.

Linje 402: Hållplats Finnbergsvägen dras in. Resenärer hänvisas till den tillfälliga hållplatsen vid tunnelöppningen. Hållplats Mjölnarvägen flyttas till den tillfälliga hållplatsen  på Brovägen.

Linje 469: Hållplats Östra Finnboda och  Danvikshem i riktning mot Nacka sjukhus dras in. Resenärer hänvisas till avgångarna mot Finnberget.

image

Författare: Konstantinos Irina

Ledamot för Nackalistan i Nacka kommunfullmäktige, talesperson för nätverket Bevara Trolldalen!, bloggare på vastrasicklao.se sedan 2007.

2 reaktioner till “Äldre på Finnberget nästan isolerade under vägarbeten på Kvarnholmsvägen”

  1. Idag har de spärrat av delar av Kvarnholmsvägen och trafiken leds om via Finnbergstunneln. Dock är cykeltrafik förbjuden i tunneln så numera så kan vi som cyklar varken ta oss till eller ifrån Kvarnholmen!

  2. Vilken vansinnig ide att försämra bussturerna under så lång tid för alla pensionärer som behöver lätt tillgänglig kommunikation för läkarbesök och inköp av dagligvaror

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

%d bloggare gillar detta: