Minibuss på Kvarnholmsvägen om gångbanan skulle blockeras

FRENTAB jobbar igen med losshållning av berg för att bredda gång- och cykelbana på Kvarnholmsvägen mellan Finnberget och Gäddviken. De spränger på två ställen.

1. För de nya VA-ledningarna mellan rondellen och infarten till LANhuset. När vi spränger för den sträckan skjuter vi enligt tidigare skjuttider dvs 9.05, 11.05, 13.05 och 15.05. 

2. För det höga berget längs Finnbergssidan med klockan 11.05 och 13.05 som skjuttider för att inte riskera störningar under rusningstiderna.

Minibuss i beredskap

FRENTAB kommer under de tiderna att ha en buss i beredskap inom arbetsområdet om gångbanan skulle komma att blockeras igen. Bussen kommer att klara transport av 5-8 personer varav 2 st säten är förberredda med bilbarnstolar samt har den kapacitet för cyklar, husdjur, barnvagnar och rullstolar.

Bussen sätts vid behov in omgående efter sprängning och kör sedan skytteltrafik mellan de nya provisoriska busshållplatserna vid kvarnholmsrondellen och Finnberget.

image
Porten till Operans och Dramatens ateljéer på Kvarnholmsvägen 56 i Gäddviken

Författare: Konstantinos Irina

Ledamot för Nackalistan i Nacka kommunfullmäktige, talesperson för nätverket Bevara Trolldalen!, bloggare på vastrasicklao.se sedan 2007.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

%d bloggare gillar detta: