Jag ska börja jobba på ICA!

I september byter jag jobb från att ha varit ansvarig för Philips digitala marknadsföring, webb och sociala medier för konsumentprodukter i de fyra nordiska länderna till att bli chef för interna medier på ICA Sverige AB.

Jag ska alltså inte börja jobba hos Susanne på ICA Henriksdal eller på ICA-närbutiken som ska öppna i Finnboda nästa år.

image

Jag har jobbat i 17 år som specialist och / eller chef inom online marknadsföring, koncerninformation, internkommunikation och PR på Philips, Electrolux och Svenska Cellulosa Aktiebolaget (de som står bakom varumärkena Libero, Libresse, Edet, TENA och Tork). Men nu var det alltså dags att leda ett team på åtta personer om att informera och engagera ICAs medarbetare, de 1300 handlarna och deras anställda.

Så här skriver media om mitt jobbyte

Dagens Opinion skriver om mitt jobbyte
Dagens Media skriver om att jag lämnar Philips

MINA JOBB, PROJEKT & UTMÄRKELSER SEDAN 1998

Konstantin C Irinas jobb, utmärkelser och projekt inom digital marknadsföring, PR, kommunikation och social media sedan 1998

Författare: Konstantinos Irina

Ledamot för Nackalistan i Nacka kommunfullmäktige, talesperson för nätverket Bevara Trolldalen!, bloggare på vastrasicklao.se sedan 2007.

3 reaktioner till “Jag ska börja jobba på ICA!”

  1. Härligt med nya utmaningar. Hoppas du har tid för bloggen. En mycket uppskattad blogg och infokälla.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

%d bloggare gillar detta: