Gröna fingrar efterlyses: Odla själv på Kvarnholmen!

jordgubbar på magiska trädgården på kvarnholmen i nacka

Magiska Trädgården, det trevliga matcaféet med egen stadsodling bakom disponentvillan på Juvelvägen, Kvarnholmen – Nacka, söker odlingsintresserade grannar som bor på Kvarnholmen, Finnboda, Finnberget, Henriksdalsberget, Saltsjöqvarn och övriga bostadsområden i närheten.

Kanske du, dina grannar, din bostadsrättsförening, samfällighetsförening eller barnen på Vilans skola och förskola, Finnboda förskola eller Henriksdals förskola vill ha egna odlingskärl hos Magiska trädgården?

Välkommen att kontakta Magiskas grundare Amanda Larsson på hejhej@magiska.se.

jordgubbar på magiska trädgården på kvarnholmen i nacka

Författare: Konstantinos Irina

Kandidat för Nackalistan till Nacka kommunfullmäktige 2022, talesperson för nätverket Bevara Trolldalen!, årets Nackabo 2008.

Kommentera

%d bloggare gillar detta: