Granne i Sjöstaden föreslår en direktlinje från Henriksdalshamnen till Slussen

Buss 71 stannar på Kanalvägen i Henriksdalshamnen

Monica Kindbladh har skickat ett förslag till SL om att några turer på buss 71 ska benämnas som linje 71X och gå direkt till Slussen istället för att ta den på morgonen hårt trafikerade vägen via Folkungagatan och Tjärhovsplan.

”En gång råkade en chaufför köra fel, och körde direkt till Slussen. Chauffören om ursäkt, men jag tror att vi alla på den turen istället blev glada och tackade!”, skriver hon på Facebook-gruppen Hammarby Sjöstad.

”neeeej!! Jag hoppar av vid Ersta sjukhus och tycker att det visst är en del som hoppar av där. Det går väl massvis med bussar direkt till Slussen från andra sidan vägen? Lämna buss 71 i fred :))!”, svarar Pardis Momeni Monica Kindbladh på samma ställe.

Du som vill stödja förslaget eller inte kan höra av sig till SL:s kundservice.

Buss 71 stannar på Kanalvägen i Henriksdalshamnen
Buss 71 stannar på Kanalvägen i Henriksdalshamnen

Författare: Konstantinos Irina

Kandidat för Nackalistan till Nacka kommunfullmäktige 2022, talesperson för nätverket Bevara Trolldalen!, årets Nackabo 2008.

Kommentera

%d bloggare gillar detta: