Granne i Sjöstaden föreslår en direktlinje från Henriksdalshamnen till Slussen

Monica Kindbladh har skickat ett förslag till SL om att några turer på buss 71 ska benämnas som linje 71X och gå direkt till Slussen istället för att ta den på morgonen hårt trafikerade vägen via Folkungagatan och Tjärhovsplan.

”En gång råkade en chaufför köra fel, och körde direkt till Slussen. Chauffören om ursäkt, men jag tror att vi alla på den turen istället blev glada och tackade!”, skriver hon på Facebook-gruppen Hammarby Sjöstad.

”neeeej!! Jag hoppar av vid Ersta sjukhus och tycker att det visst är en del som hoppar av där. Det går väl massvis med bussar direkt till Slussen från andra sidan vägen? Lämna buss 71 i fred :))!”, svarar Pardis Momeni Monica Kindbladh på samma ställe.

Du som vill stödja förslaget eller inte kan höra av sig till SL:s kundservice.

Buss 71 stannar på Kanalvägen i Henriksdalshamnen

Buss 71 stannar på Kanalvägen i Henriksdalshamnen

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s