Tillfälliga Kanalvägsparken växer fram mellan Värmdövägen och Henriksdalshamnen

Medan Anders Franzéns parken växer fram på ena sidan av Henriksdalshamnen iordningställs tillfälliga Kanalvägsparken på andra sidan.

Den triangulära bollplanen med sin gula plastbeläggning har redan tagits i bruk av grannar. Inte så bra eftersom bollarba kan hamna på bilvägen intill eftersom staketet runt bollplanen inte har kommit upp.

Olika sittgrupper (här kan du njuta av Värmdövägens buller och avgaser) , planteringar, trädskola och en slingrande yta med grus (boulebana?) syns också.

Kanslvägsparken är ett tillfälligt sätt att använda ytan i väntan på permanent bebyggelse när politiker vänder intresse och budgetar från Förbifarten och tunnelbana till en lösning på Värmdövägen som alltmer kläms in mellan växande Sjöstaden och Nacka.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s