Fotbollsföreningarna FC Henkan 188 och Peshmerga FC har gått ihop

Fotbollsföreningen Peshmerga FC

Fotbollsföreningen FC Henkan 188 med rötter på Henriksdalsberget i Nacka och Peshmerga FF har tidigare i år gått ihop under namnet Peshmerga FC ”för att hedra det som händer och hänt i Kurdistan under den senaste perioden”.

Peshmerga FC - fotbollsföreningLoggan förenar Henriksdalsringens konturer med typiska miljonprojektshusen och vattentornet, ett lejon som symboliserar Kurdistan samt flera länders flaggor för att visa truppens multikulturella bakgrund.

Nästa match blir 7 augusti, klockan 19:00 på Skuru IP 1 mot FC Magenta. >> Här finns årets samtliga matcher

Fotbollsföreningen Peshmerga FC

Författare: Konstantinos Irina

Kandidat för Nackalistan till Nacka kommunfullmäktige 2022, talesperson för nätverket Bevara Trolldalen!, årets Nackabo 2008.

Kommentera

%d bloggare gillar detta: