Stockholm stad behöver 7 veckor för att svara om cykelväg i Danvikstull

8 juli frågade jag trafikkontoret i Stockholm stad via deras webbplats vad som händer med breddningen av gång- och cykelvägen nedanför Danviksklippan som skulle vara klar i år men som inte ens verkar har påbörjats.

16 juli, alltså en vecka senare, har jag fått ett email att jag måste vänta i ytterligare 4 till 6 veckor tills jag får ett svar:

“Tack för att du hört av dig till trafikkontoret. Det är just nu semestertider på avdelningen för trafikplanering. Uppskattad handläggningstid, det vill säga när du kan förvänta dig återkoppling, är för närvarande inom 4-6 veckor. Vi återkommer så snart vi har tittat på din fråga.”

Der verkar inte finnas journaler så att informatörer kan ge svar utan att vara insatta. Bra att det inte är något allvarligt, som när de stänger av ljusen vid övergången över Värmdövägen mellan Henriksdalshamnen och Henriksdal station.

Författare: Konstantinos Irina

Ledamot för Nackalistan i Nacka kommunfullmäktige, talesperson för nätverket Bevara Trolldalen!, bloggare på vastrasicklao.se sedan 2007.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

%d bloggare gillar detta: