Hemsida för Kvarnholmen i Nacka visar Kvarholmen i Kalmar ibland

Jag är van att Saltsjöqvarn förväxlas med Kvarnholmen pga kvarnbyggnaderna i tegel. Eller att ambulanser och polisen inte hittar till Finnberget eller Finnboda, eftersom de kallar hela området för Kvarnholmen. Men att inte skilja på Kvarnholmen i Nacka och Kvarnholmen i Kalmar är ändå lite förvånande.På KUABs kvarnholmen.com finns en tjänst som automatiskt hämtar in bilder Instagram som är taggade med #Kvarnholmen. Men ofta är det då fotografier som visar Kalmar eller just bilder från ovetande turister och andra som förväxlar allt från Saltsjöqvarn till Finnboda med Kvarnholmen.

KUABs webbplats för Kvarnholmen i Nacka

Författare: Konstantinos Irina

Ledamot för Nackalistan i Nacka kommunfullmäktige, talesperson för nätverket Bevara Trolldalen!, bloggare på vastrasicklao.se sedan 2007.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

%d