Hemsida för Kvarnholmen i Nacka visar Kvarholmen i Kalmar ibland

Jag är van att Saltsjöqvarn förväxlas med Kvarnholmen pga kvarnbyggnaderna i tegel. Eller att ambulanser och polisen inte hittar till Finnberget eller Finnboda, eftersom de kallar hela området för Kvarnholmen. Men att inte skilja på Kvarnholmen i Nacka och Kvarnholmen i Kalmar är ändå lite förvånande.På KUABs kvarnholmen.com finns en tjänst som automatiskt hämtar in bilder Instagram som är taggade med #Kvarnholmen. Men ofta är det då fotografier som visar Kalmar eller just bilder från ovetande turister och andra som förväxlar allt från Saltsjöqvarn till Finnboda med Kvarnholmen.

KUABs webbplats för Kvarnholmen i Nacka

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s