SL hänvisar resenärer från Kvarnholmen till Danvikshem för att ta bussen

SL:s mobila app för att hitta närmaste allmänna kommunikationer från Kvarnholmen i Nacka mot Slussen kan verkligen spöka ibland.

I en sökning rekommenderar appen mig att först promenera från Mjölnarvägen på Kvarnholmen till Danvikshem för att ta buss 53 mot Slussen. Det är nästan en enkilometers promenad…

Inget än buss 402 eller pendelbåten Sjövägen borde komma i en sökning för att inte lura folk som inte kan området att gå iväg så där.

image

Författare: Konstantinos Irina

Ledamot för Nackalistan i Nacka kommunfullmäktige, talesperson för nätverket Bevara Trolldalen!, bloggare på vastrasicklao.se sedan 2007.

2 reaktioner till “SL hänvisar resenärer från Kvarnholmen till Danvikshem för att ta bussen”

  1. Busshållplatsen Kvarnholmen, som låg uppe på platån, finns ju inte kvar. Så man får söka på Tre Kronor istället. Det är lite förvirrande, speciellt eftersom det står Kvarnholmen på själva bussen. Jag har påtalat problemet för SL men de verkar inte vara intresserade.

  2. Berätta något nytt ursäkta min vassa inledning! SL reseplanerare har aldrig fungerat därför tror i vart fall jag denna förvirrade bussomläggningen har skett istället för att jobba att reseplaneringen fungerar som den ska! Man ska själv ha kunskap om resvägen för att ställa den rätta frågorna och samma sak gäller om man ringer!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

%d bloggare gillar detta: