Uppdaterad guide till caféer och restauranger i våra hemtrakter på Västra Sicklaön

Populära sidan på min blogg som räknar upp caféer, restauranger, pizzerior och glasställen i Henriksdalshamnen, Danviksklippan Saltsjöqvarn, Finnboda, Henriksdalsberget och Kvarnholmen är nu uppdaterad.

Bland uppdateringar finns att att några matställen har fått vegetariska alternativ på menyn. Dessutom har matcaféet Finnboda Slip och Café Kvarnholmen tillkommit. Kolla i guiden om du har koll på alla matställen i våra hemtrakter

psx_20151211_081747.jpg

Författare: Konstantinos Irina

Ledamot för Nackalistan i Nacka kommunfullmäktige, talesperson för nätverket Bevara Trolldalen!, bloggare på vastrasicklao.se sedan 2007.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

%d bloggare gillar detta: