Barnteater söker sponsorer för att spela på Henriksdalsberget

Under höstlovet 2016 planerar Teater Fredag en turné i Nacka med pjäsen Är du levande? för familj och barn from 4 år.

Pjäsen ska bland annat spelas på Henriksdalsberget mot fri entré. För att göra deg möjligt söker Teater Fredag nu sponsor/er.

Så här skriver Teater Fredag i ett email:
”Teater Fredag är en fri scenkonstgrupp med hemvist i Nacka. Vi har funnits i över 30 år och vi producerar och spelar teaterföreställningar för barn och unga mellan 4-18 år i skolan och offentligt. Vi har årligt verksamhetsstöd ifrån Nacka kommun, Kulturrådet och Stockholm läns landsting. 

Under höstlovet planerar vi att göra en mindre turné i Nacka kommun där vi ska spela vår föreställning Är Du Levande? för barn från 4 år med familj. Vi tänker att vi ska spela föreställningen främst för familjer som inte har möjlighet att åka iväg under lovet eller har ekonomisk möjlighet att betala för ett teaterbesök. Således ska föreställningen spelas med fri entré. Vi planerar att spela på Henriksdalsberget, i Fisksätra, Igelboda och Orminge.

Nu hoppas vi att du företagare vill vara med och stödja detta projekt i just ert område. Till varje föreställning behöver vi stöd med minst 5600 kr. Vi kommer att ge tack till er som stödjer projektet på våra affischer, på vår hemsida fredag.info, i vår grupp på Facebook och i eventuella övriga marknadsföringskanaler.

Hör av er till oss om ni vill vara med och stödja projektet.”

Författare: Konstantinos Irina

Kandidat för Nackalistan till Nacka kommunfullmäktige 2022, talesperson för nätverket Bevara Trolldalen!, årets Nackabo 2008.

Kommentera

%d bloggare gillar detta: