20 september: Stadsvandring om Danvikens historia

Tisdag, 20 september klockan 14.00 anordnar Svenska Turistföreningen en vandring genom Danvikens historia från slutet av medeltiden fram till vår tid.

Vykort visar Danviks hospital

Samling klockan 13:50 vid Sjövägens brygga i Saltsjöqvarn. Promenaden tar c:a 1,5 timmar. Den börjar vid Danvikens hospital, fortsätter via Saltsjöqvarn (Elite Hotel Marina Tower) och Danvikshem för att avslutas vid Mannagrynskvarnen.

Kostar 20 kronor för medlemmar och 40 kronor för dig som inte är medlem. Anmäl dig senast 2 september till Kerstin Murby, tel. 070 482 28 92, kerstin.murby@telia.com. Antal deltagare är begränsat. Läs mer

Författare: Konstantinos Irina

Kandidat för Nackalistan till Nacka kommunfullmäktige 2022, talesperson för nätverket Bevara Trolldalen!, årets Nackabo 2008.

Kommentera

%d bloggare gillar detta: