Knivrån på Danviksklippan livs

En granne har hört av sig för att berätta om hur några maskerade ungdomar rånade Danviksklippan livs i måndags kort före stängning klockan 21:00.

”10 min innan hotades personal av maskerade tjejer och killar varav ena tjejen hade en stor kniv. Vad jag vet fick de endast med sig Redbull. Hon hade även ramlat i butik när hon skulle springa ut och började gråta. Alla sprang sedan åt olika håll”, berättar hon i ett e-mail.

Författare: Konstantinos Irina

Kandidat för Nackalistan till Nacka kommunfullmäktige 2022, talesperson för nätverket Bevara Trolldalen!, årets Nackabo 2008.

2 reaktioner till “Knivrån på Danviksklippan livs”

  1. Alla måste hjälpas åt att lyfta blicken i samtliga närområden. Nu är det 2:a gången Livset på Danviksklippan blir utsatt. Butiksägarna är GULD värda och jobbar mest hela tiden, sköter sin butik väldigt bra och hjälper äldre med att handla hem. Så om man väljer att inte gynna att handla på närbutik, då försvinner dom samt att vi måste hjälpa till att vara vaksamma på att dom ej ska behöva få inbrott trots alla lägenhetsinnehavare runt omkring.

    Jag berättade även om detta senaste inbrott för Oilio Deli intill Henriksdalshamnen, som vart väldigt tacksam för informationen. Dom hade nyligen försök till inbrott av några tjejer och en kille, försök till att krossa en sidoruta. Tack och liv hörde grannar och ropade så dessa även sprang iväg.

    Så det låter inte helt omrimligt att det är samma ungdomsgäng. Den som ser, hör etc skriv här och var uppmärksam. Nästa gång är det din tur att få oturen av oväntat besök.

  2. Vad i helvete! Ska vi behöva köra grannvakt på livsbutiken!? Jäkla skitungar!

Kommentera

%d bloggare gillar detta: