Nytt hopp för strandpromenad mellan Finntorp och Marinstaden

Nacka kommun har tidigare avsatt pengar (14 miljoner) och nu upphandlat en entreprenör (Peab) som ska förlänga strandpromenaden från Marinstaden / Ryssviken till Finntorp / Nacka båtklubb.

Det har lovats ett flertal gånger men ekonomin satte tidigare stopp för projektet. Tydligen ska arbetet redan börja under vintern bortifrån Marinstaden.

Författare: Konstantinos Irina

Kandidat för Nackalistan till Nacka kommunfullmäktige 2022, talesperson för nätverket Bevara Trolldalen!, årets Nackabo 2008.

2 reaktioner till “Nytt hopp för strandpromenad mellan Finntorp och Marinstaden”

  1. Det ligger på Stockholm stads bord. Och där saboterar Stockholms hamnar projektet av rädsla för båtar som kan åka in i strandpromenaden trots att flera politiker inför förra valet engagerade sig för strandpromenaden.

  2. Älskar ditt engagemang och all läsning om alla bostadsområden gör verkligen att man får en bra inblick på vad som händer. Det är sällan dom når en annan. Så vill verkligen tacka dig för det. Och ang strandpromenaden, kopplar man inte ihop runt Danvikstull mot Henriksdalshamnen med eller går det inte pga bron med broöppning kanske? För vore häftigt att kunna gå runt överallt längs vattnet.

Kommentera

%d bloggare gillar detta: