Nytt fotbollsmål i Anders Franzéns parken på gång

För mer än åtta veckor gick fotbollsmålet på femmanna-planen i Anders Franzéns parken sönder.

En granne på Danviksklippan anmälde då felet till stadsdelsnämnden som i sin tur lämnade över ärendet till idrottsförvaltningen. Där har det inte hänt något på åtta veckor. Men något är på gång efter ett nytt samtal med staden:

”Jag ringde och pratade med den ansvarige som lovade att skynda på ärendet men att det kan ta en stund. Tycker det är väldigt märkligt att de inte bara hämtar ett mål från kommunens lager. Knappast så att det inte finns reservmål”, kommenterar han på Facebook.

Författare: Konstantinos Irina

Ledamot för Nackalistan i Nacka kommunfullmäktige, talesperson för nätverket Bevara Trolldalen!, bloggare på vastrasicklao.se sedan 2007.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

%d bloggare gillar detta: