Buss 53 slutar stanna i innerstan

Enligt sl.se är det långa bilköer innerstan. Från och med 26 april stannar därför buss 53 inte längre på ett antal hållplatser i innerstan.

Även rutten kan ändra sig dagligen. Bussen går ibland via Kungsholmen och Radhuset.

Det gäller

 • Observatorielunden
 • Sabbatsbergs sjukhus
 • Tegnérgatan
 • Norra bantorget
 • Kungsgatan
 • Centralen
Buss 53 på Henriksdalsberget
Buss 53 på Henriksdalsberget

Författare: Konstantinos Irina

Ledamot för Nackalistan i Nacka kommunfullmäktige, talesperson för nätverket Bevara Trolldalen!, bloggare på vastrasicklao.se sedan 2007.

8 reaktioner till “Buss 53 slutar stanna i innerstan”

 1. Hur är läget numera? Går 53:an från N:a bantorget upp till Odenplan och stannar vid sina forna hållplatser? Annars har man burit sig oförskämt åt mot invånarna.

 2. Uruselt. Uruselt. Kommer. kommer ej.
  Linje 80 båt är oftast full när den ankommer till Saltsjöqvarn . Så den vägen kan man inte i heller ta. Skärp er. Vi vill ha tillbaka buss 53 och till centralens hållplats. Dessutom har ni ändrat rutten, så numera stannar inte bussen utanför Arlanda express i heller. Med andra ord så är det linje 53 som är hårdast åtkommen.

 3. Hej ja det fick jag också veta dock inte att det var tillfälligt utan man vill inte befatta sig med detta. Att deras egen information inte var sann fake news.
  Men är det inte redaktörens sak att utreda detta innan man släpper sådan information.

 4. OBS: HAR TALAT MED SL OCH DET VAR HÖGST TILLFÄLLIGT SOM BUSS 53 INTE STANNADE VID ALLA HÅLLPLATSER!

 5. Det är ju helt galet! Det är ju en förutsättning för oss som inte vill ta bilen! Eller är det ditåt SL strävar, fler bilister i innerstan!?

 6. Jag håller med och har därför kontaktat trafikborgarrådet för nu vinner bilisterna kriget. Vi måste få bort okynnesbilismen i innerstan. Detta innebär att varenda en av bussarna som kör innerstadstrafik måste dra in sina hållplatser för detta gäller inte bara buss 53 som man i första hand vill förstöra för. Låt vissa turer på linje 50 istället som går till Centralen från dessa hållplatser i vart fall vid Norra Bantorget, Kungsgatan.

 7. Så kan man väl inte bära sig åt!! SL ska ju hjälpa människor till olika delar av staden, förläng förarnas pass och kräv bussfiler!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

%d bloggare gillar detta: