Buss 53 helt i händerna på Keolis

När många grannar kontaktade SL eller politiker i landstinget, Nacka kommun och Stockholm stad blev det tydligt att de absolut inte vet något om att och varför buss 53 har bytt rutt på vardagar klockan 7:00 till 19:00.

Hade politikerna brytt så hade de kanske gjort en konsekvensanalys innan de beslutade att gräva upp gatorna eller åtgärdat bilköerna och framkomligheten på annat sett innan buss 53s centrala hållplatser stängs av.

Författare: Konstantinos Irina

Kandidat för Nackalistan till Nacka kommunfullmäktige 2022, talesperson för nätverket Bevara Trolldalen!, årets Nackabo 2008.

En kommentar till “Buss 53 helt i händerna på Keolis”

  1. Jag tillhör dem som hemsöker SL/politiker varje gång det är förändringar det senaste svaret är att denna inskränkning av buss 53 ska gälla till och med 21 juni 2018 och därefter ska allt vara i sin ordning igen.
    Det blir spännande att se om det blir så. Just nu gräver man upp hela Stockholm och är säkert inspirerad av Slussen projektet bara för att jäklas med de som vill åka kollektivt med buss. Höj biltullarna så att det blir smärtsamt dyrt. Bygg ringleder.
    Att bussbolaget väljer att mörka och dra egna sträckor som vi inte vet att det är tillåtet att föra fram tunga fordon, beror på att deras avtal med busschaufförerna gäller att vara i yrkestrafik för X-antal timmar.
    Man kan se bussparkeringen vid Slussen många tomma övergivna bussar. Som jag har sagt tidigare resenärer blir överkörda av bilismen.

Kommentera

%d bloggare gillar detta: