Ändringar för buss 402, 402X & Sjövägen i vintertidtabellen

SL fortsätter ignorera att buss 53 glänser med glesa, fullsatta, försenade och inställda turer. Men positivt att turerna till Finnberget inte verkar ställas in som planerat. Ändringar för buss 402 och Sjövägen däremot.

Linje 402 Slussen – Nacka forum, stadshuset

Utbudet på sommaren (ej högsommar) utökas på vardagsmorgnar och eftermiddagar. Under högsommaren utglesas trafiken under motsvarande tider.

Linje 402X Slussen – Nacka gymnasium

Linje 402X får en genare linjesträckning via den nya trafikplatsen Kvarnholmen och får en ny ändhållplats vid vändplanen vid Nacka gymnasium. Avgångarna som idag startar vid Nacka gymnasium mot Slussen på morgonen kortas av och startar vid Tre kronor.

Sjövägen vid Saltsjöqvarn

Linje 80 Nybroplan – Nacka Strand – Ropsten – Tranholmen – Storholmen- Lidingö

Linjen får utökad linejsträckning och turtäthet från 1 jan 2020 då nytt avtal träder i kraft. Linjen förlängs från Frihamnen till Ropsten för koppling till tunnelbana. Vissa avgångar fortsätter från Ropsten till Tranholmen och Storholmen och ersätter linje 81.

Författare: Konstantinos Irina

Ledamot för Nackalistan i Nacka kommunfullmäktige, talesperson för nätverket Bevara Trolldalen!, bloggare på vastrasicklao.se sedan 2007.

%d bloggare gillar detta: