Hobbyfotograf i Ryssbergen avslöjar sina fototricks

På fotosidan.se berättar många hobby- och proffsfotografer om sina bästa fototricks eller så bjuder de på fina fotoplatser och alster. Nu verkar turen ha kommit till Ryssbergen, hotade urskogen mellan Kvarnholmen, Vikdalen och Finntorp i Nacka.

”På sistone har jag glidit omkring en hel del i Ryssbergen; en smal skogsremsa som ligger bara några hundra meter från mitt hem i Nacka. Inklämd mellan motorvägen och Gäddviken finns här ett naturreservat med ganska spännande skogsmiljö och dessutom sedan förra året ett brandområde, skriver en av fotograferna. Klicka här för att ta del av hans fototips i Ryssbergen

Höstens fotosafari i Ryssbergen

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s