Hobbyfotograf i Ryssbergen avslöjar sina fototricks

På fotosidan.se berättar många hobby- och proffsfotografer om sina bästa fototricks eller så bjuder de på fina fotoplatser och alster. Nu verkar turen ha kommit till Ryssbergen, hotade urskogen mellan Kvarnholmen, Vikdalen och Finntorp i Nacka.

”På sistone har jag glidit omkring en hel del i Ryssbergen; en smal skogsremsa som ligger bara några hundra meter från mitt hem i Nacka. Inklämd mellan motorvägen och Gäddviken finns här ett naturreservat med ganska spännande skogsmiljö och dessutom sedan förra året ett brandområde, skriver en av fotograferna. Klicka här för att ta del av hans fototips i Ryssbergen

Höstens fotosafari i Ryssbergen

Författare: Konstantinos Irina

Kandidat för Nackalistan till Nacka kommunfullmäktige 2022, talesperson för nätverket Bevara Trolldalen!, årets Nackabo 2008.

Kommentera

%d bloggare gillar detta: