ICA Nära Henriksdal säljer lokalproducerad kombucha

Lina Segelsbo heter en granne på Henriksdalsringen som producerar kombucha i olika smaker. Nu finns drycken att köpa på flaska på ICA Nära Henriksdal på Henriksdalsberget i Nacka.

Bland smakerna syns naturell, rödbeta/citron, hallon/basilika och gurkmeja/chili/ingefära. Hennes varumärke heter Please.

”Min sambo och jag har köpt din kombucha många gånger nu och jag måste säger att den är fantastisk! Mest kombucha som jag har smackat här i Sverige är för söt men din har en bra balans mellan söthet och surhet. Min favorit… Gurkmeja, Chili och Ingefära. Trevligt att dricka lokal producerat delikatesser 🙂 Bra jobbat!”, skriver en granne på Facebook.

Please kombucha på ICA Nära Henriksdal
Please kombucha på ICA Nära Henriksdal

Författare: Konstantinos Irina

Kandidat för Nackalistan till Nacka kommunfullmäktige 2022, talesperson för nätverket Bevara Trolldalen!, årets Nackabo 2008.

Kommentera

%d bloggare gillar detta: