Kajjans deli serverar delikatesser & fika på kajen mellan Finnboda & Saltsjöqvarn

Kajjans deli heter en food truck som under sommaren kommer att servera kaffe, glass, mackor m.m. samt sälja sydeuropeiska delikatesser på strandpromenaden mellan Finnboda och Saltsjöqvarn.

Planen för Kajjans Deli är att ha öppet varje dag under sommaren vid snickeriet nedanför Danvikshem och anpassa utbudet efter vad som efterfrågas. Hos dem kommer du kunna köpa

  • Kaffe
  • Juicer och läsk
  • Mackor
  • Glass
  • Sydeuropeiska delikatesser och charkuterier

Så det finns något för att både njuta av på kajen och bänkarna i Finnboda eller Saltsjöqvarn och för att ta med hem. “Supergott kaffe och finfina delikatesser”, skriver Kerstin Lindberg, senior på Finnbodaberget i ett e-mail.

17 juni: Invigning av Kajjans deli

17 juni invigs Kajjan officiellt. Från klockan 17:00 till sen kväll får du provsmaka på godsaker från grillen och delin. De kommer sälja ostar, korvar och skinkor till introduktionspriser.

Trivelli Tartuffo kommer med tryffelprodukter medan Emil från Johan & Nyström bjuder på kaffe från espressomaskinen.

Fler matställen, restauranger, caféer och pizzerior i Henriksdal, Finnboda och Kvarnholmen hittar du i restaurangguiden.

Kajjans Deli på strandpromenaden mellan Finnboda och Saltsjöqvarn
Kajjans Deli på strandpromenaden mellan Finnboda och Saltsjöqvarn

Författare: Konstantinos Irina

Ledamot för Nackalistan i Nacka kommunfullmäktige, talesperson för nätverket Bevara Trolldalen!, bloggare på vastrasicklao.se sedan 2007.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

%d