Apoteksgruppen Kvarnholmen: Utökat utbud & semesterstängt

19 tom 31 juli 2021 kommer Apoteksgruppen på Kvarnholmen att ha semesterstängt. Efter sommaren ska utbudet utökas med bl.a. ögonlinser och öronhåltagning.

“Halva 2021 har nu gått och jag vill tacka för det fina och varma välkomnandet jag har fått här på vackra Kvarnholmen. Det har varit tufft att få apoteket att överleva men tack vare ert engagemang och er inställning att handla lokalt har apoteket kunnat stå på benen för att hjälpa er både med era dagliga och långsiktiga behov”, skriver Blend Saleh, apotekschef på Apoteksgruppen Nacka, Kvarnholmen på Facebook.

Läs mer om apotek, vårdcentraler, tandläkare & rehab på Kvarnholmen och runtom

Blend Saleh, apotekschef på Apoteksgruppen på Kvarnholmen i Nacka
Blend Saleh, apotekschef på Apoteksgruppen på Kvarnholmen i Nacka

Vad kan du köpa på apoteket på Kvarnholmen?

Apoteket på Kvarnholmen har så klart receptbelagda mediciner, mediciner som inte är receptbelagda (t.ex. allergimedicin, egen behandling av förkylningar och smärtstillande tabletter) och hygienartiklar som solskydd, tandkräm och hudvård. De erbjuder också goda råd om hur du kan vårda och förbättra din hälsa.

Blend Saleh, apotekschef, skriver på Facebook att man efter sommaren kommer utöka utbudet med t.ex. försäljning av ögonlinser och öronhåltagning.

Var ligger Apoteksgruppen Kvarnholmen?

Apoteket ligger på Tre Kronors väg 45, alltså i närcentrumet i gamla bageriet på Kvarnholmen i Nacka. Du når apoteket lättast på tel. 08-12090500.

När har apoteket öppet?

Apoteksgruppen Kvarnholmen har vanligtvis öppet

  • Måndag till fredag, klockan 10:00 – 18:00
  • Lördag, klockan 10:00 – 14:00
  • Söndag stängt

Kolla gärna på apotekets hemsida om eventuella ändringar av öppettiderna.

Blend Saleh, apotekschef, skriver på Facebook att apoteket kommer hålla sommarstängt veckan 29 och 30.

Författare: Konstantinos Irina

Ledamot för Nackalistan i Nacka kommunfullmäktige, talesperson för nätverket Bevara Trolldalen!, bloggare på vastrasicklao.se sedan 2007.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

%d bloggare gillar detta: