27 augusti: Vernissage för Linnéa Román på Don Felice

27 augusti har Linnéa Román vernissage på Don Felice på Kvarnholmsvägen 84, Kvarnholmen.

Linnéa har sedan 2020 periodvis bott i Tanzania. Hon skriver sin masteruppsats om personer med albinism i Tanzania som diskrimineras, förskjuts, attackeras och mördas.

Genom sina fotografier och annan konst vill Linnéa förmedla kunskap, skapa medvetenhet och berätta om barn och vuxna med albinism.

Under hösten planerar Linnéa att resa tillbaka till Tanzania för att fortsätta sitt engagemang och dokumentation för denna utsatta grupp människor.

Kom förbi lördag 27 augusti och snacka med Linnea, lär dig mer om albinism och spana in hennes fotografier och annan konst!

Rösta på Nackalistan!
Kryssa Konstantinos Irina!

Konstantinos Irina kandiderar för Nackalistan till Nacka kommunfullmäktige
Konstantinos Irina

Om du röstar på mig i kommunalvalet 11 september och jag blir vald så kommer jag att kämpa för att Nacka kommun:

  • fixar lokaler till förenings- och kulturlivet. Om det nu är i “potatislandet” i Finnboda, nya Havrekvarnen eller spisbrödsfabriken på Kvarnholmen eller i anslutning till fritidsgården och Gula huset på Henriksdalsringen.
  • öppnar ett stadsdelsbibliotek på Kvarnholmen, i Henriksdal eller i Finnboda.
  • ger finansiellt stöd till Café Vy och andra aktörer för att hålla i kulturella aktiviteter som vänder sig till alla åldrar.

Läs mer om frågorna jag vill driva!

Författare: Konstantinos Irina

Ledamot för Nackalistan i Nacka kommunfullmäktige, talesperson för nätverket Bevara Trolldalen!, bloggare på vastrasicklao.se sedan 2007.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

%d bloggare gillar detta: