29 oktober: Spökvandring i Finnboda

29 oktober klockan 15:30 – 17:30 håller grannarna i Finnboda återigen en lagom läskig spökvandring för traktens barn från 3 år. Ingen anmälan krävs.

Spökvandringen består av en tipspromenad som går mellan husen kring Hästparken, Finnboda förskola, lekparken och den lilla “båtlekparken” (karta publiceras här i gruppen om någon vecka).

Utöver kommer det finnas tre stationer (samt en hemlig), gärna med fler frivilliga som kan turas om att stå vid stationerna under:

Station 1


Pumpakarvning: Ta med din egen pumpa och kniv så hjälps vi åt att skapa roliga och lite läskiga pumpor tillsammans! Inspiration, gemenskap och sopsäckar finns på plats i Hästparken.

Station 2

Bollstation: Få ner så många spökburkar du kan med hjälp av spökbollarna. Pris/tröstpris utlovas till alla!

Station 3

Utomhusdisko: Halloween fever on the dance floor!

Men för att göra detta möjligt behöver vi din hjälp!

Hjälp till!

Du kan bidra på följande sätt:

  • Anmäl dig till att fixa inför och närvara vid en av ovan tre stationer. Anmälan görs med namn och önskemål om station i kommentarsfältet till inlänkade inlägget. Deadline för anmälan: söndag 16/10
  • Pynta längs med utsatt tipspromenad och/eller vid din port/uteplats/i fönster. Här hoppas vi att så många som det bara går kan hjälpa till med allt från ett litet skelett i ett träd till Sommarskuggan i sitt fönster. Karta med var frågorna kommer sättas upp publiceras nästa vecka.
  • Om du vill skänka/låna ut pynt – ta kontakt med någon av oss eller de som anmält sig.
  • OBS. EJ GODIS.

Utöver ovan: Skänk gärna en tanke till de barn i världen som inte får uppleva en trygg och/eller frisk barndom genom att ge ett bidrag till valfri hjälporganisation likt Barncancerfonden, UNHCR, Min stora dag, Röda korset osv. Varje slant räknas.

Författare: Konstantinos Irina

Ledamot för Nackalistan i Nacka kommunfullmäktige, talesperson för nätverket Bevara Trolldalen!, bloggare på vastrasicklao.se sedan 2007.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

%d bloggare gillar detta: