Sommartorg för barn & ungdomar i Sjöstaden

På sommarlovets första vecka arrangeras Sommartorg i Luma med en massa roliga gratisaktiviteter för barn och ungdomar.

Under några dagar kan barn och ungdomar träffa vuxna och äldre ungdomar för att göra trevliga saker i samverkan med oss eller bara hänga på torget.

Sommartorget pågår följande dagar:

  • 14-16 juni, klockan 14:00 – 20:00
  • 17-18 juni, klockan 12:00 – 20:00

På platsen kommer det att finnas

  • bord, stolar, spel, utelek, musik och ett litet fik.
  • Fryshusets Lovely Days 14 – 16 juni kl. 14:00 – 20:00.
  • Träning med barnens sportskola 14 juni, klockan 17:00 – 18:00 barn 2-5 år, 18:00 – 19:00 barn 6-10 år.

Förhoppningen är att denna aktivitet ska bidra till ett mer levande, upplevelsemässigt tryggare Luma torg där nya dialoger mellan barn, ungdomar och vuxna kan starta och stärka stadsdelens gemenskap.

Sommartorg arranherad i samverkan med Snyggt & Tryggt, Nattvandring i Sjöstan och Sjöstadsföreningen. Detta har möjliggjorts genom ett bidrag till sommarinsatser för unga och ungdomar ifrån Södermalms stadsdelsnämnd.

Även ett antal sponsorer har bidragit, däribland TriffiQ, Fabege Hammarby Sjöstad, Coop Sickla Kaj, ICA Supermarket Mårtensdal och Crispys Pizzeria Hammarby Sjöstad

Är du intresserad av att vara med på plats som volontär eller bidra på annat sätt, har du kanske lite utemöbler, utespel el annat över? Maila till info@snyggtochtryggt.se

Ungdomar

Författare: Konstantinos Irina

Ledamot för Nackalistan i Nacka kommunfullmäktige, talesperson för nätverket Bevara Trolldalen!, bloggare på vastrasicklao.se sedan 2007.

%d bloggare gillar detta: