Kvarnholmens Klippotek behöver ditt stöd

Kvarnholmens Klippotek på Tre kronors väg 39 har funnits i fyra och har överlevt de ekonomiska ansträngningarna under pandemin. Frisörsalongen behöver dock din hjälp för att överleva den pågående ekonomiska nedgången.

“Vi på Kvarnholmens Klippotek vill fortsätta vara tillgängliga för er men vi behöver Er i denna svåra tid, mer än någonsin. Det tar emot att skriva detta, men om vi ska ha en chans att finnas kvar behöver vi er, era familjer och vänner. Vi ber om ert stöd i denna svåra tid. Ett regelbundet besök hos frisören eller inköp av produkter från oss kan vara till stor hjälp”, skriver ägarna på Facebook.

Klicka här för att boka en behandling på Kvarnholmens Klippotek…

Författare: Konstantinos Irina

Ledamot för Nackalistan i Nacka kommunfullmäktige, talesperson för nätverket Bevara Trolldalen!, bloggare på vastrasicklao.se sedan 2007.

%d bloggare gillar detta: