Kost- och träningsproffs gästbloggar för Danviks Hälsoforum

Nu lönar det sig att surfa in på Danviks Hälsoforums webbplats oftare än bara för att kolla priser och schema. Två bloggare ska nämligen ge kost- och träningstips.

Finnbodagrannen Cecilia Wallén

Finnbodagrannen Cecilia Wallén, som också genomförde insamlingen av vinterkläder till bostadslösa i slutet av förra året, är diplomerad kostrådgivare med kognitiv inriktning, dipl friskvårdskonsult, friskvårdsmassör och dipl hälsoprofilbedömare. Hon kommer alltså att ge kosttips på danvikshalsoforum.se för dig som tränar. >> Klicka här för att läsa hennes första inlägg…

Personliga tränaren Carlo Taberly spänner sig

Den andra gästbloggaren är Carlo Taberly, personlig tränare och coach med fransk bakgrund, som du kanske redan känner igen frå Danviks Hälsoforum. Carlo är också pt:n som tar hand om gospelstjärnan Gabriel Forss träning. Han kommer att ge dig tips hur du tränar rätt och kommer att få mer ur din träning.

>> Besök Danviks Hälsoforums webbplats

Författare: Konstantinos Irina

Kandidat för Nackalistan till Nacka kommunfullmäktige 2022, talesperson för nätverket Bevara Trolldalen!, årets Nackabo 2008.

Kommentera

%d bloggare gillar detta: