Sveriges mästerkock spelades in på Kvarnholmen

Sveriges mästerkock är ännu ett tv-program som spelades in i Studio Kvarnholmen som ligger i gamla bageriet på Kvarnholmen.

Per Morberg, Leif Mannerström och Markus Aujalay från TV4:s Mästerkock (bild: Linus Hallsénius / TV4)

TV4:s version av Masterchef med Leif Mannerström, Marvaujalay och Per Moberg spelades producerades av Meter Film & Television.

Programmet spelades in under november och december 2010. TV-premiär blev det den 12 januari 2011.

“Idag rev vi hela studion på Kvarnholmen och packade ner all jä*** köksutrustning i flyttkartonger. Då snackar vi ALLT inom restaurangbranschen som en kock kan tänkas behöva för att laga mat. […] Jag skulle tro att vi hade grejer som kunde rymma en hel våning på Åhléns Hem eller nåt. Och utav varje grej hade vi säkert en uppsättning på 20 st”, skriver bloggaren February som var praktikant under inspelningen.

I Studio Kvarnholmen spelade man tidigare in Idol, Talang, Sing-a-long, Fredag hela veckan, Erik & Mackan, förra årets julkalender, Drottningsoffret, Kenny Starfighter, Rädda Mammorna galan och många fler program.

Författare: Konstantinos Irina

Ledamot för Nackalistan i Nacka kommunfullmäktige, talesperson för nätverket Bevara Trolldalen!, bloggare på vastrasicklao.se sedan 2007.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

%d bloggare gillar detta: