Cheerleading på Kvarnholmen

Stunts, pyramider, akrobatik, dans, hopp och hejaramsor. Det är vad som utgör denna amerikanska sport som utövs i Cybergymnasiets gamla idrottshall av Nacka gymnasik- och cheerleaderförening.Nacka GF:s cheerleadingsektionen kallar sig för Twisters Cheer Elite och består av nio tränings- och tävlingslag. Lagledare är Marie Ohldén.

Twisters Cheer Elite (bild: Nacka GF)

För träningen står Katja Fagerström, Inez Rehn, Tania Kihlman och Celine Helgesson-Hallström.

 

De flesta träningstillfällena är i Sicklahallen, men en gång i månaden blir det alltså Kvarnholmen som inte är helt problemlöst när man tänker på kommunikationerna till / från halvön. ”Är SJUKT nervös för jag kommer komma sent och sen virra runt i kvarnholmen i timmar för att försöka ta mig hem – önska mig lycka till!”, skriver bloggaren Marika.

Författare: Konstantinos Irina

Kandidat för Nackalistan till Nacka kommunfullmäktige 2022, talesperson för nätverket Bevara Trolldalen!, årets Nackabo 2008.

Kommentera

%d bloggare gillar detta: