Västra Sicklaöns videokanal bland Sveriges bästa 50

Idag hamnade Västra Sicklaöns videokanal på YouTube på plats 49 bland svenska reportrar. Där hittar korta filmer från våra trakter med exempelvis Henriksdalsbergets Luciatåg, Kvarnholmens historia, raveklubben Docklands i Finnboda…Västra Sicklaöns kanal på plats 49 i YouTubes topplista över bästa svenska reporters videokanaler…en båtresa med M/S Emelie från Lumabryggan till Henriksdalsbryggan i Henriksdalshamnen, vattenfåglar utanför Elite Hotel Marina Tower i Saltsjöqvarn, folklivet vid Boule & Berså vid Danvikens Hospital, konsert i paviljongen vid Svindersvik gård och mer.

Videokanalen hittar du på www.youtube.com/VastraSicklaon. Nedanför hittar du några smakprov:

Författare: Konstantinos Irina

Ledamot för Nackalistan i Nacka kommunfullmäktige, talesperson för nätverket Bevara Trolldalen!, bloggare på vastrasicklao.se sedan 2007.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

%d bloggare gillar detta: