Program om tankeläsare söker publik på Kvarnholmen

Kanal 5 har ett nytt underhållningsprogram på gång där Sveriges tio bästa mentalister tävlar i direktsänd tv med spektakulära, oförklarliga och avancerade nummer.Programledare för Fenomen är Claes Åkeson och Sofia Wistam, och allt bedöms av världens mest kände mentalist, ikonen Uri Geller.

Gamla bageriet på Kvarnholmen

Programmen visas 27 mars, 3 / 10 / 17 och 25 april samt 1 / 8 / 15 / 22 och 29 maj. Inspelning sker i Studio Kvarnholmen på Tre Kronors Väg 37 klockan 18:00 – 21:30. Direktsändningen startar klockan 20:00.

Om du vill vara publik, hör av dig till fenomen@snowmanproductions.tv. Ange namn och antal. Åldersgräns är 6 år. Först till kvarn!

>> Läs mer på kanal5.se

Författare: Konstantinos Irina

Kandidat för Nackalistan till Nacka kommunfullmäktige 2022, talesperson för nätverket Bevara Trolldalen!, årets Nackabo 2008.

Kommentera

%d bloggare gillar detta: