Kalifornisk vindag på Elite Hotel Marina Tower

24 mars anordnar California Wine Institute en kalifornisk branschprovning på Elite Hotel Marina Tower i Saltsjöqvarn med runt 50 utställande importörer, exportörer och företrädare för kaliforniska vingårdar.Kalifornisk vinprovning i Saltsjöqvarn - Västra SicklaönBranschfolk kommer att kunna gå runt, prova viner och kanske göra affärer. Dessutom håller Sonoma County Vintners en föreläsning om Chardonnay och Pinot Noir från Sonomas lite kallare kustregioner.

Tillställningen är bara öppen för dig som jobbar med drycker på något sätt, alltså inte konsumenter eller vinklubbar.

Författare: Konstantinos Irina

Ledamot för Nackalistan i Nacka kommunfullmäktige, talesperson för nätverket Bevara Trolldalen!, bloggare på vastrasicklao.se sedan 2007.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

%d bloggare gillar detta: