Riksgälden spelade in reklamfilm på Kvarnholmen

I början av mars var det dags för ännu en inspelning av reklam i Studio Kvarnholmen. Den här gången var det Riksgälden som gjorde en film för sina obligationer.Runt 40 statister tog sig redan tidigt på morgonen till Kvarnholmen för att sitta som publik för ”Ursäkta mig” med Agneta Askelöf – en parodi på snyftprogrammet ”Förlåt mig” från 90-talet.

Några av statisterna har skvallrat på sina bloggar om inspelningen:

”Vi skulle ta bussen från Slussen redan klockan sju på morgonen för att vara vid Kvarnholmen i Nacka i tid och många av oss hade försökt ta reda på hur lång tid inspelningen skulle ta. Ingen hade fått något svar, men de allra flesta trodde att det skulle vara en halv dag högst. Tiden rann iväg och vi var inte klara förrän efter klockan sex på eftermiddagen. Det blev en arbetsdag på drygt 11 timmar”, skriver Barbro Eriksson på sin blogg.

Förra året vann Riksgäldens reklamserie för premieobligationer ”Dålig förlorare” reklamfilmens pris Guldägget. Här kommer första delen i reklamfilmserien:

Författare: Konstantinos Irina

Ledamot för Nackalistan i Nacka kommunfullmäktige, talesperson för nätverket Bevara Trolldalen!, bloggare på vastrasicklao.se sedan 2007.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

%d bloggare gillar detta: