Matbaren ZeeSide i Henriksdalshamnen öppnar i april

Efter Andreas Nyléns och Hannes Seemans gastronomiska succé Zee the Restaurant i Henriksdalshamnen öppnas 26 april även baren ZeeSide alldeles mittemot.Baren med sina 100 platser ska ha öppet alla dagar i veckan klockan 11:00 – 00:00. Här ingår också en uteservering vid Henriksdalskajen.

ZeeSide kommer att servera lättare barrätter, drinkar och vin. Fokus ligger i första hand på skaldjur och viltfågel. Här ska du kunna slinka in för en kaffe, lunch eller after-work. Under de varma månaderna blir det utegrill och barbecue.

Detta bildspel kräver JavaScript.

Även här liksom på Zee the Restaurant gäller pamp när det gäller utformningen med mosaikväggar, tapeter med stora blomornament, lila fåtöljer och gigantiska taklapor som enligt ägarna ska ersätta Lumas legendariska lampor. Två panoramafönster kommer att bjuda på en orolig utsikt över Hammarby sjö och sjöstaden.

Författare: Konstantinos Irina

Ledamot för Nackalistan i Nacka kommunfullmäktige, talesperson för nätverket Bevara Trolldalen!, bloggare på vastrasicklao.se sedan 2007.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

%d