Max Peezay spelar på Silja Galaxy kryssning

25 hour people heter ett en musikfestival där det bland annat ingår en 25 timmars kryssning på Silja Galaxy med konserter, 15 klubbar, streetutställningar och gaming area. Kryssningen startar 29 april 2011.25 hour people kryssningen 2011Bland artisterna som spelar finns även Mc Max Peezay, alias Tom Piha, uppvuxen och boende på Henriksdalsberget samt en av fritidsledarna på Glada Henkans fritidsgård.

”Och just det där. Max Peezay. Han är gudomligt bra. Hans texter är så in i helvete bra. Men man vet aldrig. Bara en stor lust att åka iväg och dansa en hel helg”, skriver bloggaren Nina 1983 om saken.

En annan artist med en historia på Henriksdalsberget är DJ Özgur Can.

>> Läs mer om musikfestivalen

Författare: Konstantinos Irina

Ledamot för Nackalistan i Nacka kommunfullmäktige, talesperson för nätverket Bevara Trolldalen!, bloggare på vastrasicklao.se sedan 2007.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

%d bloggare gillar detta: