Ufoförening intervjuade Uri Geller på Kvarnholmen

Som tidigare rapporterat spelar Kanal 5 in mentalisttävlingen i Studio Kvarnholmen med skedböjaren Uri Geller som gäst. Till pressvisningen på Kvarnholmen bjöd man också Clas Svahn från Riksorganisationen UFO Sverige och många andra anhängare av det paranormala.

Uri Geller och Clas Svahn (bild: Riksorganisationen UFO Sverige)

” (…) det fanns gott om tid till mingel och prat med de olika deltagarna. Geller själv fick vi tio minuter med men jag bokade in en längre intervju senare i veckan. Så nu satt vi mest och pratade om showen och lite minnen hur det var den där gången 1974 (…)”, skriver Clas Svahn på sin blogg.

“Det var i alla fall trevligt att mingla med alla dessa människor och dessutom fick vi god mat som jag åt i sällskap med Per Johan (som några av er minns från UFO-Sveriges fältundersökarkurs för ett par år sedan), Dan Kirsch (som har ett bibliotek med 1.300 böcker om magi och tankeläsning) och Claudia de la Creme (som är enda tjejen i sällskap och egentligen bor i London)”, skriver han vidare.

>> Läs hela inlägget på Clas Svahns blogg

Författare: Konstantinos Irina

Ledamot för Nackalistan i Nacka kommunfullmäktige, talesperson för nätverket Bevara Trolldalen!, bloggare på vastrasicklao.se sedan 2007.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

%d bloggare gillar detta: