Säljstart för Skanskas Henriksdalsporten

Förra helgen började Skanska att sälja sina 69 lägenheter inom kvarteret Henriksdalsporten i Henriksdalshamnen. Kvarteret består av två högaresta soutterängshus som tillsammans bildar en port.

Balkonger i Henriksdalsporten, Henriksdalshamnen
Balkonger i Henriksdalsporten, Henriksdalshamnen (bild: Skanska)

Henriksdalsporten kommer att bestå av 2 till 5 rum och kök. Storlek kommer att variera från 46 till 116 kvadratmeter med olika planlösningar.

”Henriksdalsporten är ett drömläge om man vill bo i charmigt hamnkvarter med innerstadskänsla och närhet till naturen. Intresset på förhand har varit stort, vilket även bekräftades i helgen. Närmare 150 sällskap visade sitt intresse för våra toppmoderna lägenheter”, säger Thomas Törnqvist, bostadssäljare på Skanska Nya Hem i ett pressmeddelande.

Träd i ingången till Henriksdalsporten, Henriksdalshamnen
Träd i ingången till Henriksdalsporten, Henriksdalshamnen (bild: Skanska)

För att skapa utsikt mot innergården och ut mot vattnet trappar byggnaderna av i både höjd och bredd in mot gården. Här finns plats för lekande barn och trevliga kvällar med familjen.

”Nere vid kajen finns ett stort soldäck som blir en naturlig plats för samvaro och avkoppling, där man kan njuta av varma sommardagar och låta barnen testa fiskelyckan från kajen. Det är helt klart ett boende med det lilla extra i Hammarby Sjöstad”, säger Thomas Törnqvist i Skanska Nya Hem:s pressmeddelande.

>> Klicka här för att anmäla intresse

Författare: Konstantinos Irina

Kandidat för Nackalistan till Nacka kommunfullmäktige 2022, talesperson för nätverket Bevara Trolldalen!, årets Nackabo 2008.

Kommentera

%d bloggare gillar detta: