Sommartidtabell på Sjövägen sedan i helgen

Nu kommer den nya tabellen för Sjövägens vår- och sommartrafik. Den gäller from 15 april till och med augusti månad. Bryggor som trafikeras vardagar är Allmänna gränd (Djurgården), Saltsjöqvarn, Finnboda, Nacka Strand, Lidingö/Dalénum (vid Larsberg på Lidingö) samt nytt: Frihamnen i Norra Djurgårdsstaden.

M/S Ballerina angör Saltsjöqvarn
M/S Ballerina angör Saltsjöqvarn

Trafiken går även på lördagar och söndagar, och då trafikeras även Dalénum/Lidingö som är nytt för i år. Sjövägen fortsätter också att på helger trafikera Blockhusudden på Djurgården. Och Allmänna Gränd, alla turer!

>> Klicka här för Sjövägens sommartidtabell 2011

Författare: Konstantinos Irina

Ledamot för Nackalistan i Nacka kommunfullmäktige, talesperson för nätverket Bevara Trolldalen!, bloggare på vastrasicklao.se sedan 2007.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

%d bloggare gillar detta: